STUDIE

Lydstudiet er ofte omdrejningspunktet mellem linjerne. Her skal sangskrivere bruge musikere og sangere, elever fra producerlinjen sidder bag pulten og er ansvarlige for indspilningen. Elever på DREIB har fri adgang til studiet og indspilnings projekter kan laves året igennem.

Studioet er top professionelt og kan måle sig med de bedste professionelle studier i Danmark.

UDGIVELSER

DREIB RECORDS udgiver året igennem sange der er skrevet, spillet og produceret på skolen.

Vi elsker den analoge sound, så én gang om året udgiver vi en 7″ vinyl med 2 udvalgte sange der på forskellige måder siger noget om årgangen, efterskolelivet eller om at være en ung musiker. Hvis du ikke endnu har en pladespiller så frygt ej…disse sange bliver også udgivet digitalt på Spotify.

Udgivelsen fejrer vi med en ordentlig “release” fest.

Vi laver også et årligt musikvideo projekt.Her er hele skolen med. Helst er det en sang der er skrevet på DREIB og til dette projekt kunne den være arrangeret til kor eller kæmpe band.

I slutningen af året samler vi op på alle de gode ting der er blevet skrevet og produceret året igennem. Det bliver til en musikalsk “Blå Bog”

DREIB RECORDS “Special”. Vi har altid øre og øjne åbne efter gode sange og produktioner, og det kan udløse “special” udgivelser. Det vil variere fra årgang til årgang…. men hold jer ikke tilbage for at komme med jeres idéer.

DANMARKSTURNÉ

På Den Rytmiske Efterskole brænder vi for at komme ud på landevejene og ud over scenekanten! – 18 tons gear, to lastvogne, busser, professionelle lyd- og lysmænd, 100 af verdens bedste musikunger
Hvert år tager vi på Danmarksturné med alle eleverne. Alle elever er med på flere numre – ligegyldigt hvilket niveau den enkelte elev er på. Til turneen er de alle meget dygtige – det sørger vi for.
Vi øver i 2-3 måneder, og så er vi klar med kæmpescene, professionelle lyd – og lysfolk. Tourbusser og lastbiler pakkes, for nu skal vi spille på store scener i København, Århus og Odense.
Spillesteder: Båring Multisal – Amager Bio – Musikhuset Århus – Magasinet Odense.
Vi ved, hvor megen glæde musikken bringer ind i vores eget liv, og vi ved, at den musikalske glæde kun bliver større af, at man deler den med andre!
2017 – A tribute to Michael Jackson, A Better World Tour

FESTIVAL

Den Rytmiske Efterskole ligger i noget af Danmarks smukkeste natur, så hvad er mere naturligt end at lave en festival? Det gør vi hvert år i maj. Festivalen 2017 ligger 20. maj 10.00 -23.00 – alle er velkommen til en alkohol – og røgfri festival.
Hovedformålet med vores festival er, at du kan få lov at fyre den af sammen med alle de fritidsbands, du har fået dannet i løbet af året. Koncerten er åben for alle, så du skal bare invitere gamle venner og bekendte til at komme til Danmarks næstsmukkeste festival.

REJSER

London – Liverpool – Dublin – Berlin – Paris

Vi tager vært år på en rejse til en europæisk storby.

Vores fokus er musikken, historien, kulturen og mødet med mennesker.

Vi tager tager de store seværdigheder ind, besøger lokale skoler og snakker med andre unge, tager ud på spillestederne og oplever musikken.

… og vi optræder! Traditionen tro skal der laves en “flash mob” event med sang og musik på Trafalgar Square eller Potsdammer Platz.

KONCERTER PÅ BAKKEN

Året igennem får vi på DREIB besøg af professionelle bands og artister der spiller koncert for os.

Vores gæstende bands laver ofte også workshops og der er altid mulighed for en snak med kunstnerne.

Tjek links for tild. års koncertprogram
Årgang 2016/17
Årgang 2015/16

DM i SANGSKRIVNING

DM i sangskrivning for efterskoler er afholdt 6 gange, og vi er stolte af at vores elever har taget titlen 4 gange.