Loading...
MEDIE 2017-11-13T15:43:35+00:00

Visual storytelling – Journalistik – Musikvideo/fotografi – 

Video & Foto – optagelse og redigering 

Sociale medier- Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube

Historien

Hvad skal vi filme eller skrive om? Skal vi dokumentere eller skaber vi vores egne fortælling? Hvem skal vi fortælle historien til? Hvordan skal historien vinkles?

Storytelling, journalistik og planlægning smelter sammen i ét teoretisk fag.

Produktion

Vi er “on location”, hvor vi skyder video og still-billeder. Undervisningen er workshop-baseret med løbende undervisningen i kamerateknik, lyssætning og hvordan man får det fede skud i kassen. Udover vores egne lærere vil vi invitere professionelle ind til at lave disse workshops.

Bl.a samarbejder vi med fotograf Ard Jongsma der tidligere er kåret som årets musikfotograf og årets naturfotograf i Danmark. Tjek Ard Jongsmas hjemmeside ud her! 

Musikfotografi har en næsten mytisk status blandt professionelle fotografer. På DREIB har vi råstoffet i rigelige mængder!  På skolen kan vi arbejde sammen med musikerne for at fortælle en fælles historie i lyd, foto og video.

Skolen er omgivet af en fantastisk natur som naturligvis også bliver inddraget i vores foto og video arbejde.

Herefter skal der redigeres, klippes og lægges effekter på råmaterialet. Vi arbejder med de vigtigste softwarepakker i branchen så vores endelige produkt fremstår professionelt. Du vil bl.a. kunne dygtiggøre dig i Photoshop, Lightroom, Premiere Pro/Final Cut og InDesign.

Distribution

Hvordan får du så dine fortællinger ud i verden?

Vores primære kanaler er selvfølgelig de sociale medier så som Facebook, Instagram, Snapchat og YouTube men du kommer også til at arbejde med at designe din egen hjemmeside eller blog vha. WordPress. Vores færdige produkter bliver også lagt ud på DREIBs sider hvor vi i fællesskab prøver at give vores visuelle historier et viralt liv.